20 de juliol del 2008

Comencem les activitats d'aquest estiu!

En la darrera reunió de l'Associació, celebrada dissabte passat, es presentaren les activitats previstes per aquest estiu.

Tanmateix, després de varies setmanes de negociacions, es van poder presentar
els acords convinguts amb Vilaguixà per tal de poder utilitzar, ni que sigui parcialment, les instal.lacions de la zona esportiva de Can Derrocada.


A la mateixa reunió es van inscriure una desena de nous socis a l'AAVVCD.

Les activitats, quin calendari s'està ultimant, començaran ja el mateix divendres vinent amb un sopar familiar a l'aire lliure que acabarà amb ball.

Altres activitats previstes són, per exemple, un torneig de ping-pong, un campionat de Wii, cinema a la fresca, tornejos de fútbol sala i bàsquet, xocolatada, una festa "remember", etc., etc. També s'estant plantejant activitats combinades amb altres entitats del municipi.


Després de més de 15 anys de travesia pel desert, les activitats socials i esportives tornen a la Zona Esportiva de Can Derrocada de la mà dels propis veïns, gràcies a la col.laboració dels titulars de Vilaguixà, arrendataris de l'immoble.

(Veieu a aquest respecte el següent article).

Val a dir que l'altre associació del veïnat (la de Propietaris) no havia organitzat més que un parell d'activitats socials esporàdiques en els diset anys de la seva existència.

En els propers dies us informarem del calendari d'activitats. Pel que fa al sopar-ball del divendres vinent, dia 25 estem acabant de confeccionar el menú definitiu, i tancant els costos per confirmar el preu, per bé que us podem anunciar que serà una barbacoa a l'aire lliure (amb gas, doncs no és permés encendre foc).

Des d'aquestes pàgines, així com individualment us mantindrem puntualment al corrent. De moment ja us podeu apuntar al sopar enviant un correu electrònic amb les vostres dades i nombre de places reservades.

L'Ajuntament ja ha estat informat d'aquestes activitats i ens ha expressat la seva satisfacció.

Des d'aquí gràcies als que ho feu i continuareu fent possible.