29 de juliol del 2008

Amb el sopar d'estiu, torna la vida social a Can Derrocada

El passat divendres es celebrà el primer acte d'aquest estiu, que consistí en un sopar a la carpa dels jardins de Vilaguixà.

Val a dir que, tot i sent una celebració privada, es varen tramitar les corresponents autoritzacions administratives, davant de la contingència de que algun veï, manifestament contrari al retorn de l'activitat social a la zona esportiva de Can Derrocada, pogués alterar el normal desenvolupament d'un acte lúdic d'aquesta mena.

Malgrat l'apressurada convocatòria, va comptar amb l'assistència de 60 veïns, sent de destacar que més d'una vintena eren jovent i infants.

El sopar, una barbacoa a l'aire lliure, va resultar força animat, i va comptar amb la presència d'en Josep Maria Llesuy i la seva família, qui va acceptar gentilment l'invitació que se li havia fet.

Volem agraïr als germans Guixà que l'acte es pogués celebrar a les seves instal.lacions, així com també a Vending el Cafetó, que, a través de la sòcia Cristina Romero, va proporcionar els cafés de manera gratuïta, gest que l'Associació agraeix molt especialment.


Grans i mainada varen tenir ocasió per conèixer-se en un ambient força agradable i animat.

Havent sopat, a l'hora del ball, van anar acudint altres veïns arribant a ser uns vuitanta en el moment de màxima afluència.

Tot i què el gruix de la festa va arribar fins passada la mitja nit, alguns veïns varen quedar-se xerrant animadament encara força estona, i fins i tot es va fimprovisar un petit ressopó.

A tots plegats, gràcies per la vostra participació, i us esperem el proper dissabte a tarda, a la Ping-Ponada.