4 de gener de 2010

Bicicletada popular d'inauguració del Camí de Can Tona


Després de quatre anys d'empeny, el Camí de Can Tona, obert fa dos anys, ja està asfaltat gràcies al Fons d'Inversió Local, al que s'ha destinat la partida més gran: 215.000 Euros.


Aquesta és sens dubte la principal obra de vialitat que s'ha realitzat a Sant Pere de Vilamajor en els darrers 20 anys, i la primera que assoleix la fita històrica d'unir els nuclis de Can Ram, Can Vila i Vallserena, on viu més del 40% de la població, amb el nucli principal i Can Derrocada, sense haver de passar per Sant Antoni de Vilamajor, amb un accés immillorable a l'Escola Torre Roja.

El camí compte amb el primer carril-bici del municipi.

Per tal de celebrar aquest important esdeveniment, el proper diumenge 10 de gener es durà a terme una bicicletada popular, que unirà els quatre nuclis pel Camí de Can Tona:
  • 10 h, els veïns de Can Ram aniràn vers Can Vila.
  • 10,30 h, s'uniràn amb els veïns de Can Vila, per anar vers Vallserena.
  • 11 h, sortiran plegats amb les veïns de Vallserena cap al Camí de Can Tona.
  • 11,30 h, els veïns de Can Derrocada ens unirem a la comitiva per anar fins la carpa a la plaça de l'Ajuntament, on es celebrarà un esmorzar popular.

L'acte és organitzat per l'Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor amb les Associacions de Veïns de Can Vila, Can Ram i Can Derrocada.

No hi falteu; us esperem a tots a les 11,30 h a l'entrada del camí de Can Tona en la confluència de la carretera de Vallserena.

Cap comentari: