16 de desembre de 2008

Una nova etapa per a la Zona Esportiva de Can Derrocada

Tot i que encara està pendent de confirmació formal, els actuals titulars del lloguer de la Zona Esportiva de Can Derrocada estarien en curs de deixar de forma immediata l'establiment, del que encara quedaven 15 anys de contracte de lloguer, local que ara per ara roman tancat.

La Zona Esportiva de Can Derrocada pertany a la societat mercantil Can Derrocada, S.L., propietat de membres de dues famílies emblemàtiques de la urbanització.

Paral·lelament, l'altra associació del veïnat ha presentat per enèsima vegada un escrit instant l'Ajuntament -que probablement acabarà en una demanda al Tribunal Contenciós-Administratiu- per a l'execució de la sentència d’il·legalitat de l'activitat exclusiva de banquets que ja fa més d'un any que no es duu a terme a la zona esportiva.

Tanmateix, i arran d'una denúncia formulada pels mateixos als Mossos d'Esquadra, s'ha obert per part de l'Ajuntament un expedient informatiu en relació amb un acte puntual que, contractat per un ciutadà de Sant Pere de Vilamajor, es va realitzar a l'establiment el passat 16 de novembre.

L'Associació ja ha demanat formalment a l'Ajuntament la necessitat de participar de qualsevol negociació amb la propietat o decisió de requalificació urbanística que es vulgui dur a terme en relació amb aquest equipament.

Tant bon punt s'aclareixi quelcom més en relació amb el futur de l'equipament convocarem una reunió per tal de prendre conjuntament la posició que considerem més oportuna en aquest afer.

Cap comentari: