27 de maig de 2008

Éxit d'acollida de l'Associació

El passat dissabte, com ja havia estat anunciat, es va celebrar als locals de Vilaguixà, amablement cedits a l’efecte, la reunió de presentació pública de l’Associació, a la que s’havia convidat als veïns de Can Derrocada.

Un centenar de persones van acudir a la cita, en la què es van presentar els motius que havien dut a crear l’Associació, els seus principis i objectius, i el contingut de les activitats pròpies de l’entitat.
Es de destacar també la nombrosa presència de públic infantil i d'adolescents, com feia molt temps no es donava a Can Derrocada, bon auguri que reafirma els propòsits de relació familiar que inspiren i donen sentit a l'Associació.

En forma de tertúlia, es van anar responent les preguntes formulades pels assistents, posant-se de manifest una plena sintonia entre les propòsits de l’Associació i les inquietuds de la totalitat dels veïns presents que es van manifestar.

Val a dir que es comptaven entre els assistents uns catorze membres de l’associació de propietaris, del total de vint-i-tres socis amb què compta aquesta veterana entitat. Precisament, la coincidència de dues associacions a Can Derrocada va ser un dels punts que més interrogants havia suscitat abans de la reunió, aspecte que va quedar perfectament aclarit i argumentat, en ordre als objectius diferenciats d’ambdues entitats, fet que va ser tanmateix reafirmat pels socis comuns presents a l’acte.

En la reunió, a més, es van perfilar algunes activitats a desenvolupar en els propers mesos, i s’acordà la celebració d’una assemblea general en el termini de poques setmanes a fi i efecte de posar-les en marxa.

Al terme de la reunió, i durant el refrigeri amb què es convidà als assistents, van continuar animadament les converses, que s’allargaren fins quarts de nou del vespre.

Arran de la presentació, i en el mateix acte, es van inscriure una important quantitat de nous socis.
Fet el recompte, a data d’avui, ens complau anunciar que l’Associació ja compta amb 75 socis inscrits, havent-se recollit tanmateix la intenció de fer-ho per part de moltes persones que, per diferents motius no van poder assistir a la reunió, de manera que tot fa pensar que en les pròximes setmanes l’Associació de Veïns de Can Derrocada comptarà ja amb un centenar de socis.

Des d’aquesta pàgina volem agrair a totes les persones que han fet confiança a l’Associació, i especialment a les que ja s’hi han integrat com a socis. Igualment volem agrair als titulars de Vilaguixà que hagin acollit l’acte, en el convenciment de què en el futur podrem continuar comptant amb la seva col·laboració.

Difussió de la notícia als mitjans: Sant Pere de Vilamajor; Baix Montseny

1 comentari:

Anònim ha dit...

Jo no sabia res. Ja era hora de que algú se'n cuidés de coses útils.
Tinc dos fills. Ens apuntarem.

Pep