26 de maig del 2009

Article del proper Butlletí municipal

Una de les fites del nostre veïnat ha estat i és sense dubte la recuperació de la Zona Esportiva de Can Derrocada per al seu ús ciutadà.

La marxa de Vilaguixà torna a deixar l'immoble sense ús, i les noves reformulacions urbanístiques, barrejades amb complicats processos de negociació, poden modificar substancialment les activitats que s'hi poden desenvolupar.

Per tot plegat, i coincidint amb l'oferiment de l'Ajuntament de poder disposar d'un espai en el Butlletí municipal "La Clau de Vilamajor", hem lliurat un article quin original es reprodueix a continuació.

(Cliqueu a sobre per veure-ho millor)

Hem cregut que era aquest el moment oportú i poder utilitzar un medi de difussió tant ampli per demanar la complicitat de tots els ciutadans de Vilamajor en la recuperació de l'ús social de la Zona Esportiva de Can Derrocada, missió en la què aquesta Junta està compromesa amb tots els veïns.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Com es pot ser tan poc inteligent en pretendre que un medi public publiqui una foto que es susceptible de ser d'un lloc privat i amb drets d'imatge reservats? Vaja quin aviram corre per can derrocada...

Per SPectiVa ha dit...

La ignorància és atrevida. Per parlar cal entendre del que es parla, i més si és de lleis.
Ignorant....